Siapakah pencipta MetaTrader 4?

Hari ini, MetaTrader 4 ialah platform paling popular untuk perdagangan terhadap pasaran kewangan. Mudah digunakan, mempunyai banyak ciri untuk analisis teknikal dan sebagainya. Siapakah yang mewujudkannya?

Pencipta MetaTrader 4

Pencipta  MetaTrader 4

MT4 Trading Terminal diwujudkan oleh MetaQuotes Software Corp.. Mereka adalah pembangun perisian untuk pasaran kewangan. Syarikat mereka ditubuhkan dalam tahun 2000 dan berdaftar di Cyprus. Produk lain:

  • Platform dagangan FX Charts;
  • Platform MetaQuotes;
  • Terminal pertama untuk telefon pintar – MetaTrader 3 CE and MetaTrader for Palm;
  • TeamWox – system pengurusan enterprise;
  • Platform MetaTrader 5.

Syarikat menawarkan produk-produknya untuk membina sebuah perniagaan yang berjaya di pasaran kewangan. Pada masa yang sama , wakil mencuba untuk menawarkan harga sederhana.

Misi MetaQuotes Software Corp.

Pembangun MetaTrader 4 – MetaQuotes Software Corp. – adalah penyedia perisian boleh dipercayai untuk dagangan kewangan. Syarikat bekerjasama dengan ratusan daripada organisasi antarabangsa, yang membekalkan perkhidmatan mereka dipasaran kewangan.

Ketika mencipta produk pertamanya dalam 2000 – platform dagangan maklumat FX Charts, – syarikat menyasarkan untuk membuatnya berfungsi, berkualiti tinggi, amat produktif dan tidak mahal. Kelajuan kerja dan kesederhanaan pengurusan juga penting. Semua kriteria ini tetap ada semasa membangunkan perisian MT4. Tetapi platform ini menjadi lebih berkesan, dan hasilnya, ia memenangi hati peserta pasaran kewangan.